Maak kennis met.. Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord
Vrijdag 12 juli 2019, categorie: Hotels en arrangementen, Karlijn Embrechts
In ''Maak kennis met..'' nemen we je mee naar één van onze unieke Fletcher hotels. De hotelmanager, receptioniste, chef-kok of ober vertellen je wat het hotel volgens hen uniek maakt, hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet, wat de specialiteiten van de chef-kok zijn en nog veel meer! Deze week spraken wij met Pam, werkzaam als receptioniste bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord.
Ontmoet Pam
Pam is ongeveer 15 maanden werkzaam in het hotel. “Ik ben begonnen als stagiaire en ik had het zo naar mijn zin dat ik na mijn studie ben blijven werken. Ik heb de opleiding luchtvaart gedaan, helemaal iets anders dan wat ik nu natuurlijk doe!”
“Het leukste aan het werken in dit hotel vind ik dat geen een dag hetzelfde is. Er zijn altijd weer nieuwe uitdagingen, je raakt nooit uitgeleerd en ik vind het ontzettend leuk om met mensen bezig te zijn. Het leuke aan dit hotel is dat je zowel zakelijke als leisure gasten mag ontvangen. Ook zijn er veel vaste gasten in het hotel. Die leer je na een tijdje kennen en dat maakt een werkdag ook heel leuk!”
“Waar ik het meest trots op ben is dat we als team een hele drukke avond goed kunnen laten verlopen. Alle afdelingen helpen elkaar om een drukke avond te laten slagen. En als dat gelukt is, dan ben ik daar trots op.”
Een dagje achter de receptie met Pam
“Aan het begin van mijn dienst controleer ik eerst wat me die dag te wachten staat. Ik kijk naar de hoeveelheid aankomsten en vertrekken en of er nog speciale dingen zijn waar ik rekening mee moet houden. Vervolgens begin ik met de backoffice werkzaamheden. En daarna begin ik met de incheck en de uitcheck. Verder heb ik nog wat taken tussendoor. Meestal sta ik alleen achter de receptie. Het hotel is natuurlijk niet zo enorm groot, dus dat is prima te doen.”
Over Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord
Fletcher Hotel-Restaurant is een kleinschalig maar heel sfeervol hotel. “Ik denk dat als gasten hier komen dat dat wel een groot pluspunt is. Vooral de gastvrijheid die we hier aanbieden staat centraal want alle collega’s zijn erg gastgericht. Ook de omgeving is erg ideaal! Veel mensen komen hier om heerlijk te wandelen en te fietsen.” Verder beschikt het hotel over een sfeervol restaurant en een aantal (vergader)zalen.
“Het personeel is onderling ook erg goed met elkaar. De verschillende afdelingen gaan goed met elkaar om. In de pauze eten we met zijn alle dus dat is altijd gezellig! Met drukke avonden helpen de collega’s van andere afdelingen elkaar om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.”
Echte aanraders
Wat de specialiteit van de chef-kok is vind Pam lastig te zeggen. “We hebben namelijk vaak een wisselend menu. Ik persoonlijk vind de salades erg lekker! Maar als ik dan toch moet kiezen, dan kies ik voor de biefstuk. Deze wordt samen met de schnitzel erg vaak besteld.”
Pam verteld erg enthousiast over de bezienswaardigheden in de buurt van het hotel. “Oisterwijk zelf is erg leuk! Het is een dorp, maar eigenlijk een kleine stad, met een lange winkelstraat waar veel leuke boetiekjes te vinden zijn. Verder zijn er veel restaurantjes en terrasjes. Ik raad het altijd iedereen aan om een bezoekje te brengen aan het centrum van Oisterwijk.”
Waarom Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord?
“De combinatie van alles maakt het leuk! We hebben voor iedereen wat wils. Er zijn grote steden in de buurt, het kleinschalige centrum van Oisterwijk en de natuur. Er is van alles wat en dat maakt het voor alle gasten aantrekkelijk om in ons hotel te komen overnachten.”
Heb je nog een afsluitende boodschap voor de (toekomstige) gasten of de lezers?
“Kom ervaren hoe het hier is, hoe leuk wij zijn en hoe mooi de omgeving is!”
Wij willen Pam ontzettend bedanken voor haar medewerking!
Wil je meer informatie over het hotel of wil je alvast een overnachting boeken? Bekijk dan de website van Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord.
Wil jij ook bij de grootste hotelketen van Nederland werken? Bekijk dan de openstaande vacatures bij jou in de omgeving!